OTA YHTEYTTÄ

Aika mukava ihminen palveluksessasi!

Olen Milla Aura-Tolonen Vantaan Aviapoliksesta. Mukava ihminen – sellainen haluan olla ja sellaisena tulla tunnetuksi. Milartin kautta haluan myös palvella yrityksiä, yhdistyksiä ja järjestöjä, kuin myös yksilöä – sinua! Onhan se ihan kiva plussa, että samalla saan tehdä työtä, josta pidän. Toiminimeni on perustettu vuonna 2012, ja aluksi tein osa-aikaisesti töitä sen kautta. Päätoiminen yrittäjyys alkoi vuonna 2015. Oma toiminimi antaa vapautta kehittää omaa työtään melkein mihin suuntaan tahansa. Laajentamiseen tarvitaan kavereita, joten olen haalinut ympärilleni viestintäalan osaajia, joilla on kaikilla vähän eri se oma ydinosaamisalue. Yhdessä voimme palvella paremmin!

Koulutukseni on Medianomi AMK. Valmistuin kuvallisen viestinnän koulutusohjelmasta vuonna 2006. Olen suorittanut myös opintoja Suomen Yrittäjäopistossa. Loppuvuodesta 2018 sain valmiiksi Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Olen Grafia ry:n ja Suomen Yrittäjien jäsen. 

Erilaisia kursseja ja koulutuksia on tullut käytyä elämän varrella vino pino. Tiedonjanoisena keksin aina uutta opiskeltavaa. Pidän itseäni ajan tasalla media-alan suhteen seuraamalla erilaisia portaaleja ja some-ryhmiä.

Olen avoin yhteistyölle viestintä- ja mainostoimistojen sekä kustantamoiden kanssa. Ota yhteyttä!