OTA YHTEYTTÄ

Aika mukava ihminen palveluksessasi!

Olen Milla Aura-Tolonen, mukava ihminen – sellainen ainakin haluan olla ja sellaisena tulla tunnetuksi. Milartin kautta haluan myös palvella yrityksiä, yhdistyksiä ja järjestöjä, kuin myös yksilöä – sinua! Työkokemusta alalta on kertynyt yli 10 vuotta. Toiminimeni on perustettu vuonna 2012, ja aluksi tein osa-aikaisesti töitä sen kautta. Päätoiminen yrittäjyys alkoi vuonna 2015. Oma toiminimi antaa vapautta kehittää omaa työtään melkein mihin suuntaan tahansa. Olen verkostoitunut muiden viestintäalan osaajien kanssa, joilla on vähän eri ydinosaamisalue. Yhdessä voimme palvella paremmin!

Koulutukseni on Medianomi AMK. Valmistuin kuvallisen viestinnän koulutusohjelmasta vuonna 2006. Olen suorittanut myös opintoja Suomen Yrittäjäopistossa. Loppuvuodesta 2018 sain valmiiksi Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Olen Grafia ry:n ja Kuvittajat ry:n jäsen. 

Erilaisia kursseja ja koulutuksia on tullut käytyä elämän varrella vino pino. Pidän itseäni ajan tasalla media-alan suhteen seuraamalla erilaisia portaaleja ja some-ryhmiä.

Olen avoin yhteistyölle viestintä- ja mainostoimistojen sekä kustantamoiden kanssa. Ota yhteyttä!