HINNAT

PALVELUN HINTAAN vaikuttavat monet tekijät, minkä vuoksi tässä annetut hinnat ovat alkaen-hintoja. Kerro työn laajuus ja tarpeesi, niin lasken yksilöidyn hinnan työllesi! Yleinen tuntiveloitukseni on 70 €. Minimiveloitus on 15 min. Hinta voidaan määritellä myös muun kuin ajankäytön perusteella, esimerkiksi sivumäärän mukaan, tai projektille voidaan laskea kokonaishinta.

Olen arvonlisäverovelvollinen, joten kaikkiin hintoihin lisätään 24 % arvonlisäveroa. Poikkeus on ei-mainostarkoituksiin tehdyt kuvitukset, joiden ALV on 0 %.

Alkaen-hintoja
Pidätän oikeuden hinnanmuutoksiin. Viimeisin päivitys 20.11.2019.

490 €

Sisältää alkupalaverin, 2–3 luonnosta ja valmiit logotiedostot printtiin ja digiin 3 väriversiona (mustavalkoinen, 4-värinen ja negatiivi).

145 €

Sisältää suunnittelun ja tekstit yhdelle työntekijälle. Seuraaville työntekijöille lisähinta 19 € / hlö.

Tämä hinta koskee perinteisen muotoista, 90 x 50 mm käyntikorttia ilman jälkikäsittelyjä. Käyntikortti voidaan myös suunnitella melkein mihin tahansa formaattiin ja siihen voidaan käyttää erilaisia käsittelyjä ja efektejä, tai se voidaan tehdä peruskartongista poikkeavalle materiaalille. Pyydä tarjousta!

159 €

2-puoleinen yksinkertainen esite tai flyeri (alkaen-hinta on esim. A4- tai A5-formaatille, ei-taitetulle esitteelle). Muut mallit, kysy hintaa.

140 €

1-puoleinen mainos tai lehtimainos.

Mainoksen muokkaus useampiin lehtiin + 19 € / kpl.

1300 €

Perusnettisivut pienelle yritykselle tai muulle toimijalle enintään 5 päätason sivulla ilman alasivuja. Sisältää graafisen suunnittelun, koodauksen ja asennuksen ja web-hotellin 1 vuodeksi eteenpäin. Lisäpalveluna myydään sisällöntuotanto, kysy tästä erillinen pakettitarjous. Myös laajemmissa sivustoissa kysy tarjous!

290 €

Muokkaan uutiskirjettä suoraan esimerkiksi MailChimp-ohjelmassa. Siihen voidaan tehdä otsakekuva tai paikka vaihtuville kansikuville sekä värit, asettelu ja typografia.

190 €

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn… Yksi tyyli optimoituna eri kanaviin.

PAKETIT Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

KYSY NÄISTÄ AINA TARJOUS

Kerro tarjouspyynnössä lehden laajuus, formaatti, aikataulu, levikki ja mahdolliset lisäpalvelut kuten kuvitus, valokuvaus tai muu sisällöntuotto. Kerro myös, onko kyseessä perustettava julkaisu vai pelkkä olemassaolevaan pohjaan.

Kerro tarjouspyynnössä ainakin kirjan formaatti, värillisyys, laajuus ja levikki ja mahdolliset lisäpalvelut kuten kuvitus.

Kerro tarjouspyynnössä media, johon kuvitus tulee, ja median levikki. Kerro mahdollisimman tarkat toivomukset kuvituksen suhteen. Huomioithan, että  ilman erillistä sopimusta kuvitukseen on kertajulkaisuoikeus.

PYYDÄ TARJOUS

milla@milart.fi
044 5007 069