etusivumalli

Viestinnän siltaa rakentamassa
sinun ja asiakkaasi välille

Viestintä on silta palvelun tarjoajan ja sen tarvitsijan välillä.  Tehtäväni on auttaa asiakkaitani menestymään omalla alallaan kuvallisen viestinnän avulla, joka jättää positiivisen muistijäljen. 

Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi, oli se sitten enimmäkseen näkyvyyden ja tunnettuuden lisääminen tai myös myynnin kasvattaminen. Työ on pitkäjänteistä rakentamista. Siinä on monta erilaista palikkaa, joista visuaalinen viestintä on yksi. 

Graafista suunnittelua voidaan sanoa sillanrakentamiseksi. Rakennetaan siltaa yhdessä. Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voin auttaa!

Uusi yritys? Suunnitelmissa uusi ilme?
Näillä pääset alkuun.

Tein muutaman valmiin paketin kysytyimmistä palveluista helpottamaan aloittavan liiketoiminnan markkinointia.

Valmiisiin paketteihin on laskettu mukaan paino- ja postituskulut ja nettisivuihin web-hotelli 1 vuodeksi eteenpäin. Paketeissa olevat nettisivut ovat yksinkertaisia sivustoja, joissa on enintään 5 päätason sivua ilman alasivuja.

Ja koko setin saat tietysti yksilöllisellä, yhteneväisellä ilmeellä, joka vahvistaa kokonaisuutena yrityksesi viestiä.

Paina nappia ja jätä yhteydenottopyyntö tai soita minulle! Ja jos etsit jotain muuta, niin kurkkaa ihmeessä myös muut palvelut tuosta ylhäältä.

KK 100

199 + alv 24 %
  • 100 kpl 2-puoleista käyntikorttia persoonallisesti suunniteltuna (koko 90 x 50 mm)

MINI

1200 + alv 24%
  • Logo
  • Nettisivut (max. 5 sivua) + web-hotelli

MAXI

1700 + alv 24%
  • Logo
  • Nettisivut yrityksesi ilmeellä (max. 5 sivua) + web-hotelli
  • 100 kpl 2-puoleista käyntikorttia persoonallisesti suunniteltuna (koko 90 x 50 mm)
  • 100 kpl 1-puoleista esitettä tai flyeriä (A4 / A5)
  • Some-kanavien kansikuvat
KATTAVA!

REFERENSSEJÄ

Milla on mukava ja asiantunteva tyyppi, jonka kanssa on ilo tehdä yhteistyötä! Hän ottaa hyvin huomioon toiveeni ja osasi luoda yritykseni konseptille täydellisen ilmeen. Lisäplussa on hänen oma graafinen kädenjälkensä. Tulen myös jatkossa käyttämään hänen palvelujaan.

Heidi Morelius

Yrittäjä, parturi-kampaamo Frissan, Espoo

Millalla on erinomainen taito lukea asiakasta ja kiteyttää eri keskusteluiden palasista toimiva työn lopputulos. Milla tekee raikasta ja graafisesti eleganttia jälkeä ja hänen kanssaan on mukava tehdä yhteistyötä.

Emma Andersson

Hankekoordinaattori, Suomen Syöpäpotilaat ry

NÄIN TYÖ ETENEE

Graafinen suunnittelu, esite, flyeri, vektorointi, kuvankäsittely, logosuunnittelu, lehtitaitto, kirjan taitto, kansisuunnittelu, levynkannet, käyntikortti, painotuotteen suunnittelu, kuvitus, piirros, kuvake, ikoni, some-kansikuva, nettisivut, layout, uutiskirje, visuaalinen identiteetti, postikortti, juliste, mainos, lehtimainos, hinnasto, kuvasto